fbpx

Schoteltje hier, bordje daar

Om je heen zie je steeds meer mensen rekening houden met duurzaam leven en gezond en natuurlijk eten. Ook op het gebied van servies zal deze trend doorlopen. Steeds vaker is er vraag naar servies van natuurlijke materialen en daarnaast natuurlijke kleuren. Vanaf 2018 zal deze trend zich nog meer uitbreiden. Natuurlijkheid straalt uniekheid uit. In de natuur is geen een boom, plant of materiaal precies hetzelfde. Dat is wat we ook steeds meer terugzien in het servies. Er wordt veel gewerkt met aardwerk, onbeperkt hout, beton en keramiek. Borden met verschillende kleuren en vormen zijn helemaal trending en steeds minder vaak worden de beige serviessetten gebruikt waarbij elk bord precies dezelfde vorm en kleur heeft. Het leuke aan deze trend is dat eigenlijk niets te gek is en alles kan. Onderscheid jouw horecazaak van alle anderen door je eigen twist te geven aan aankleding, glazen en servies.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/schoteltje-hier-bordje-daar

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg