fbpx

Schoteltje hier, bordje daar

Om je heen zie je steeds meer mensen rekening houden met duurzaam leven en gezond en natuurlijk eten. Ook op het gebied van servies zal deze trend doorlopen. Steeds vaker is er vraag naar servies van natuurlijke materialen en daarnaast natuurlijke kleuren. Vanaf 2018 zal deze trend zich nog meer uitbreiden. Natuurlijkheid straalt uniekheid uit. In de natuur is geen een boom, plant of materiaal precies hetzelfde. Dat is wat we ook steeds meer terugzien in het servies. Er wordt veel gewerkt met aardwerk, onbeperkt hout, beton en keramiek. Borden met verschillende kleuren en vormen zijn helemaal trending en steeds minder vaak worden de beige serviessetten gebruikt waarbij elk bord precies dezelfde vorm en kleur heeft. Het leuke aan deze trend is dat eigenlijk niets te gek is en alles kan. Onderscheid jouw horecazaak van alle anderen door je eigen twist te geven aan aankleding, glazen en servies.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/schoteltje-hier-bordje-daar

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg