fbpx

Self-service verlaagt personeelskosten

Een self-service concept zorgt voor vermindering van personeelskosten. Gasten bestellen hun eten aan de bar en halen het vervolgens zelf bij de keuken op als het klaar is. In Amerika zie je dit al erg vaak bij barbecue restaurants, maar hier in Nederland komt het nog nog niet zo veel voor. Het voelt misschien alsof je te weinig service aanbiedt zonder serveersters, maar in tegendeel! Als self service jouw concept is, dan wordt dit juist geaccepteerd en gewaardeerd. ??

Braai Westerpark is ook een selfservice concept. De menukaart van Braai Westerpark is bijna hetzelfde als de locatie van Braai bij het Vondelpark, al staan er ook een aantal nieuwe gerechten op de kaart. Denk aan barbecue gerechten van over de hele wereld. Ook Braai Westerpark is een self-service concept waarbij je aan de bar bestelt en je eten ophaalt bij de keuken zodra het klaar is. Dat zie je in Amerika bij BBQ restaurants al heel veel en wij vinden dat wel een goede zaak! Ook fijn: het eten wordt er ondanks dat het beste vlees dat gebruikt wordt een stuk betaalbaarder, aangezien er minder personeelskosten zijn.

https://social.tippr.nl/self-service-verlaagt-personeelskosten

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg