Nu weten de die-hard barista’s dit natuurlijk al lang, maar toch vinden wij het waar om het even te delen. Hoe goed ken jij je gast en zijn/haar ideale kop koffie? Om te beginnen moet je erachter komen wat jouw gast werkelijk wilt. Het is natuurlijk onwijs belangrijk om duidelijkheid te scheppen over jouw eigen stijl of concept, maar als het aanbod niet perfect aansluit op de wensen van jouw ideale gast, kunnen jouw plannetjes zomaar opgaan in de lucht. Zet je concurrentie buitenspel door nog beter in te spelen op behoeften van de gast. Het is een stuk moeilijker om rechtstreeks de concurrentie aan te gaan dan te opereren in een niche die je zelf hebt gecreëerd.
Serveer het perfecte kopje koffie
https://social.tippr.nl/serveer-het-perfecte-kopje-koffie
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.