fbpx

Shaken, not stirred

Zo rond het weekend is het leuk om eens te experimenteren met je cocktailmenu. Wil jij extra omzet halen uit je cocktails? Stel een ‘cocktail van het weekend’ samen en zorg dat je personeel deze op een leuke manier weet te verkopen. Gasten zijn namelijk sneller geneigd eten en drinken buiten de kaart om te bestellen, dus wanneer je kennis hebt over een leuke mix buiten de kaart om kan dit voor meer verkoop zorgen. Het hoeft niet zo te zijn dat je ander soorten dranken moet aanschaffen voor een ‘cocktail van het weekend’. Het is juist leuk om te experimenteren met de dranken die je al in je assortiment hebt. Probeer eens een andere frisdrank of limonade om mee te mixen. Daarnaast maakt een andere garnering vaak ook al een groot verschil. Cheers!

https://social.tippr.nl/shaken-not-stirred

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg