fbpx

Shaken, not stirred

Zo rond het weekend is het leuk om eens te experimenteren met je cocktailmenu. Wil jij extra omzet halen uit je cocktails? Stel een ‘cocktail van het weekend’ samen en zorg dat je personeel deze op een leuke manier weet te verkopen. Gasten zijn namelijk sneller geneigd eten en drinken buiten de kaart om te bestellen, dus wanneer je kennis hebt over een leuke mix buiten de kaart om kan dit voor meer verkoop zorgen. Het hoeft niet zo te zijn dat je ander soorten dranken moet aanschaffen voor een ‘cocktail van het weekend’. Het is juist leuk om te experimenteren met de dranken die je al in je assortiment hebt. Probeer eens een andere frisdrank of limonade om mee te mixen. Daarnaast maakt een andere garnering vaak ook al een groot verschil. Cheers!

https://social.tippr.nl/shaken-not-stirred

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg