Zo rond het weekend is het leuk om eens te experimenteren met je cocktailmenu. Wil jij extra omzet halen uit je cocktails? Stel een ‘cocktail van het weekend’ samen en zorg dat je personeel deze op een leuke manier weet te verkopen. Gasten zijn namelijk sneller geneigd eten en drinken buiten de kaart om te bestellen, dus wanneer je kennis hebt over een leuke mix buiten de kaart om kan dit voor meer verkoop zorgen. Het hoeft niet zo te zijn dat je ander soorten dranken moet aanschaffen voor een ‘cocktail van het weekend’. Het is juist leuk om te experimenteren met de dranken die je al in je assortiment hebt. Probeer eens een andere frisdrank of limonade om mee te mixen. Daarnaast maakt een andere garnering vaak ook al een groot verschil. Cheers!
Shaken, not stirred
https://social.tippr.nl/shaken-not-stirred
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.