fbpx

Shotje azijn is best fijn

In Amsterdam opent op 12/13/14 september een pop-up Vinegar Bar. Op deze manier kan iedereen kennis maken met de vele toepassingen van azijn. Want waar we azijn in Nederland voornamelijk gebruiken voor keukendoeleinden, is het drinken van een lekkere azijncocktail in bijvoorbeeld Japan heel normaal. De Vinegar Bar laat je verschillende azijnsoorten ontdekken en laat je zien op welke manier deze gebruikt worden. Pop-up Vinegar Bar
In Nederland zijn we nog niet bekend met vinegar bars terwijl ze in de grote steden van Japan als paddenstoelen uit de grond schieten. In deze bars worden verschillende soorten azijn geserveerd als shotje voor een gezonde health boost of verwerkt in kleine gerechtjes of desserts. Of dit een trend is weten we nog niet, maar we houden het graag in de gaten.

https://social.tippr.nl/shotje-azijn-is-best-fijn

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg