fbpx

Slowfood pizza

De DoughDici is een twee inch hoge, puffy-crust pizza met een knapperige rand belegd met rode saus, verse mozzarella en 36-maanden oude Parmigiano-Reggiano die erover heen worden geschaafd bij het serveren. Ze laten het deeg ongeveer drie dagen koud fermenteren alvorens ze het gedurende 12 uur in een met olie ingesmeerde pan met geraspte kaas laten rijzen. Pizza liefhebbers zullen het deeg eerder vergelijken met een soufflé aangezien de lucht die ontstaat tijdens het rijzen zorgt voor een verhoogde structuur. Het deeg wordt gemaakt van geïmporteerde meel en geïmporteerde, ongefilterde, organische olijfolie.

Bron: horecatrends

https://social.tippr.nl/slowfood-pizza

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg