fbpx

Slowfood pizza

De DoughDici is een twee inch hoge, puffy-crust pizza met een knapperige rand belegd met rode saus, verse mozzarella en 36-maanden oude Parmigiano-Reggiano die erover heen worden geschaafd bij het serveren. Ze laten het deeg ongeveer drie dagen koud fermenteren alvorens ze het gedurende 12 uur in een met olie ingesmeerde pan met geraspte kaas laten rijzen. Pizza liefhebbers zullen het deeg eerder vergelijken met een soufflé aangezien de lucht die ontstaat tijdens het rijzen zorgt voor een verhoogde structuur. Het deeg wordt gemaakt van geïmporteerde meel en geïmporteerde, ongefilterde, organische olijfolie.

Bron: horecatrends

https://social.tippr.nl/slowfood-pizza

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg