fbpx

Smaken versterken op de juiste manier

Voor zachte, vlakke smaken geldt dat als je het niet goed doet, ze snel ondergesneeuwd raken door sterkere smaken. Vetten, zoals zuivelproducten of bacon, en aardse smaken, zoals champignons en noten, kunnen deze zachte smaken versterken. Hetzelfde geldt voor gefermenteerde ingrediënten, zoals vissaus en miso, of hartige smaken zoals zeewier en parmezaan. Ook zij zorgen ervoor dat de zachtere smaken wat meer naar voren komen en niet wegvallen tegen de sterke smaken.

Bron: Food 52

https://social.tippr.nl/smaken-versterken-op-de-juiste-manier

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg