fbpx

Smaken versterken op de juiste manier

Voor zachte, vlakke smaken geldt dat als je het niet goed doet, ze snel ondergesneeuwd raken door sterkere smaken. Vetten, zoals zuivelproducten of bacon, en aardse smaken, zoals champignons en noten, kunnen deze zachte smaken versterken. Hetzelfde geldt voor gefermenteerde ingrediënten, zoals vissaus en miso, of hartige smaken zoals zeewier en parmezaan. Ook zij zorgen ervoor dat de zachtere smaken wat meer naar voren komen en niet wegvallen tegen de sterke smaken.

Bron: Food 52

https://social.tippr.nl/smaken-versterken-op-de-juiste-manier

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg