fbpx

Smaken versterken op de juiste manier

Voor zachte, vlakke smaken geldt dat als je het niet goed doet, ze snel ondergesneeuwd raken door sterkere smaken. Vetten, zoals zuivelproducten of bacon, en aardse smaken, zoals champignons en noten, kunnen deze zachte smaken versterken. Hetzelfde geldt voor gefermenteerde ingrediënten, zoals vissaus en miso, of hartige smaken zoals zeewier en parmezaan. Ook zij zorgen ervoor dat de zachtere smaken wat meer naar voren komen en niet wegvallen tegen de sterke smaken.

Bron: Food 52

https://social.tippr.nl/smaken-versterken-op-de-juiste-manier

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg