Veel mensen voegen suiker toe aan hun smoothies, maar dat is heel onnodig en zonde van de extra suikers die gasten binnen krijgen. Je hoeft geen extra suiker aan je smoothie toe te voegen wanneer je de juiste vruchten gebruikt. Bessen, bevroren bananen en amandelmelk zijn van nature zoet – mocht je toch voor iets zoeter willen gaan, dan kun je wat dadels toevoegen. Zo smaakt je smoothie bijna naar een toetje én zitten er geen extra suikers in!
Smoothie mistakes
https://social.tippr.nl/smoothie-mistakes-2
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.