Te veel ijs in je smoothie maakt het lastiger om de goede vetten uit kokosolie, lijnzaadolie, zaden en noten op te nemen. Doe er precies genoeg ijs in om de smoothie een romig effect te geven. Het beste is om helemaal geen ijs te gebruiken, maar bevroren fruit, groente, vruchtensap, kokosmelk of amandelmelk. Dan heb je toch het koude effect, plús krijg je daarnaast alle vitamines en mineralen binnen. Extra smaak, extra vitaminen en extra lekker.
Smoothie mistakes
https://social.tippr.nl/smoothie-mistakes-3
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.