Smoothies horen vloeibaar te zijn, maar niet té vloeibaar. Vaak worden ze toch iets te vloeibaar en lijkt het bijna op een waterig aftreksel van een fruitsapje. Vruchten zoals perziken, abrikozen, mango’s en bananen maken je smoothies direct een stuk romiger. Je kunt ook één of twee theelepels chiazaad toevoegen. Levert niet alleen wat extra dikte op, maar ook een berg omega’s.
Smoothie mistakes
https://social.tippr.nl/smoothie-mistakes
Laatste artikelen
Hoe vul je Last Minute Annuleringen Op?
TIPPR-team - 0
Hoe Stop je Annuleringen en Vul je Restaurant Last-Minute?Als horecaondernemer weet je dat het runnen van een restaurant soms onvoorspelbaar kan zijn. Vooral in...
TOPPR van 2024 – Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken
TIPPR-team - 0
Tijdens de Horecava, hét evenement voor de horeca in Nederland, is vandaag de winnaar van de prestigieuze TOPPR van het Jaar 2024 bekendgemaakt: Geurt...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider van Streetfood Bar...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.