Smoothies horen vloeibaar te zijn, maar niet té vloeibaar. Vaak worden ze toch iets te vloeibaar en lijkt het bijna op een waterig aftreksel van een fruitsapje. Vruchten zoals perziken, abrikozen, mango’s en bananen maken je smoothies direct een stuk romiger. Je kunt ook één of twee theelepels chiazaad toevoegen. Levert niet alleen wat extra dikte op, maar ook een berg omega’s.
Smoothie mistakes
https://social.tippr.nl/smoothie-mistakes
Laatste artikelen
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
TIPPR-team - 0
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
TIPPR-team - 0
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.