Tegenwoordig worden in gerechten de meest excentrieke kruiden en ingrediënten gebruikt. Erg leuk en uniek natuurlijk, maar voordat de bediening elke smaak of kruid aan tafel heeft uitgelegd ben je weer een uur verder. Een handige tip is het gebruik van ingrediënten kaartjes, voor nadere uitleg over smaak, oorsprong en gebruik.
Spice it up
https://social.tippr.nl/spice-it-up
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.