fbpx

Steeds meer maatwerk door middel van catering

De laatste jaren lijkt het concept catering de goede kant op te gaan. Waar de laatste tijd meer vraag naar is, is gebruik maken van sociale inzetbaarheid rondom cateringbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een handicap, een uitkering of die op een andere manier niet meekunnen draaien op de arbeidsmarkt. Vooral op het gebied van cateringklussen worden er meerdere banen gecreeerd voor deze groep mensen. Bij verschillende grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Energieleverancier Essent, wordt de lunch voorbereid door mensen met een beperking. Zij serveren bijvoorbeeld soepen, tosti’s en salades. Gerechten die makkelijk te bereiden zijn en snel klaar wanneer de lunchspits begint.
Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/steeds-meer-maatwerk-door-middel-van-catering

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg