fbpx

Steeds meer maatwerk door middel van catering

De laatste jaren lijkt het concept catering de goede kant op te gaan. Waar de laatste tijd meer vraag naar is, is gebruik maken van sociale inzetbaarheid rondom cateringbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een handicap, een uitkering of die op een andere manier niet meekunnen draaien op de arbeidsmarkt. Vooral op het gebied van cateringklussen worden er meerdere banen gecreeerd voor deze groep mensen. Bij verschillende grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Energieleverancier Essent, wordt de lunch voorbereid door mensen met een beperking. Zij serveren bijvoorbeeld soepen, tosti’s en salades. Gerechten die makkelijk te bereiden zijn en snel klaar wanneer de lunchspits begint.
Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/steeds-meer-maatwerk-door-middel-van-catering

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg