fbpx

Steeds meer maatwerk door middel van catering

De laatste jaren lijkt het concept catering de goede kant op te gaan. Waar de laatste tijd meer vraag naar is, is gebruik maken van sociale inzetbaarheid rondom cateringbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een handicap, een uitkering of die op een andere manier niet meekunnen draaien op de arbeidsmarkt. Vooral op het gebied van cateringklussen worden er meerdere banen gecreeerd voor deze groep mensen. Bij verschillende grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Energieleverancier Essent, wordt de lunch voorbereid door mensen met een beperking. Zij serveren bijvoorbeeld soepen, tosti’s en salades. Gerechten die makkelijk te bereiden zijn en snel klaar wanneer de lunchspits begint.
Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/steeds-meer-maatwerk-door-middel-van-catering

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg