fbpx

Steeds meer souper

Op de menukaart zie je nog regelmatig de klassieke drie verdeling: een menu heeft een ontbijt, lunch en diner bladzijde. Toch lijkt deze drie-eenheid steeds meer af te nemen en plaats te maken voor verschillende en meerdere eetmomenten per dag. Gerechten die bij het ontbijt lijken te horen, worden steeds vaker voor de lunch besteld, en andersom. De moderne consument houdt zich niet meer aan de vaste tijden en eet wanneer hij wilt, wat hij wilt. Door de verschillende eetpatronen van de consument, is het slim hierop in te spelen door de menukaart minder gecategoriseerd te maken. Daarnaast horen we steeds vaker van de nieuwe trend: het souper. Met souper wordt bedoeld de trend om ’s avonds laat nog te dineren. Ook wel, late dining. Steeds meer horecazaken in Amsterdam spelen in op de vraag van consumenten en toeristen, om ook na 10 uur nog eten te kunnen bestellen.

Bron: foodyard

https://social.tippr.nl/steeds-meer-souper

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg