fbpx

Steeds meer vegan op het menu

De vraag naar veganistische gerechten en restaurants wordt steeds groter. Alle soorten gerechten worden nu vegan-proof gemaakt, zelfs taart en cupcakes! Het is belangrijk dat je de trends in een veranderende markt als dit goed in de gaten blijft houden. Groeit het aantal veganisten? Dan kun je daar handig op inspelen door bijvoorbeeld een veganistische snack of veganistisch gerecht op de menukaart te plaatsen. Houd de TIPPR app in de gaten voor lekkere gerechten!

https://social.tippr.nl/steeds-meer-vegan-op-het-menu

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg