fbpx

Steeds meer vraag naar biologische wijnen

De zoektocht naar de beste wijnen is altijd een feestje, maar soms ook lastig. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van je gasten. Volgens wijnimporteurs is de vraag naar biologische wijnen de laatste tijd erg toegenomen, Het blijkt dat zowel de wijnspeciaalzaken als de horeca steeds vaker naar biologische wijnen, omdat hun gasten daarom vragen. Dit is gebleken uit een onderzoek waarbij er een enquête verstuurd is naar wijnimporteurs binnen Nederland met vragen hierin vragen over eventuele veranderingen op het vlak van biologische wijnen. Meer dan de helft van de importeurs geeft in de enquete aan dat de vraag naar bio-wijn sterk lijkt te stijgen. Ook onderzoek onder de consumenten wees al uit dat biologische wijn steeds populairder wordt. Mede door deze uitkomsten van verschillende onderzoeken wordt zelfs verwacht Zij dat biologische wijn over vijf jaar een onmisbaar segment van het assortiment zullen uitmaken. Het is daarom goed om je als horecaprofessional te realiseren dat je je meer moet verdiepen in biologische wijnen, mocht je hier nog niet zo in thuis zijn.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/steeds-meer-vraag-naar-biologische-wijnen

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg