fbpx

Streetfood: traditioneel en hip

Streetfood is hip, lekker en traditioneel. Het wordt tegenwoordig juist gewaardeerd om terug te gaan naar de roots. Simplicity is more. Er is juist helemaal niks mis mee om terug te gaan naar de oorsprong van de gerechten. Neem bijvoorbeeld Little Sal, een Latijns restaurant dat pas geopend is in Amsterdam. Peruaanse en Aziatische snacks worden hier aan een ceviche bar bereid. De Mexicaanse streetfood vibe is terug te zien en te voelen in het interieur. Huisgemaakte Zuid-Amerikaanse siropen en limonades zoals Chicha Morada en Tepache versieren de tafels. Little Sal is geïnspireerd op het alledaagse Latino leven. Met je handen eten, samen zijn, kleurrijk, klein, gehavend maar geleefd, kakelvers en echte smaken.

https://social.tippr.nl/streetfood-traditioneel-en-hip

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg