fbpx

Tapas recyclen?

Poco Tapas Bar – Londen is een tapas bar concept dat 95 – 100 procent van het afval hergebruikt. Bijvoorbeeld als compost. Maar opvallender: ze laten bewust gerechten ‘op gaan’. Ze bestellen er liever dagelijks te weinig dan te veel. Zowel in de keuken als de bediening houden ze nauwkeurig bij wat overblijft, waarom dat gebeurt en hoe ze dat voortaan kunnen voorkomen. Verse ingrediënten die overblijven komen terecht in andere gerechten. Ook opvallend: ze bestellen dagelijks producten met zo min mogelijk verpakking. Alles om afval terug te dringen. Maar hun duurzame beleid gaat nog veel verder.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/tapas-recyclen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg