fbpx

Tapas recyclen?

Poco Tapas Bar – Londen is een tapas bar concept dat 95 – 100 procent van het afval hergebruikt. Bijvoorbeeld als compost. Maar opvallender: ze laten bewust gerechten ‘op gaan’. Ze bestellen er liever dagelijks te weinig dan te veel. Zowel in de keuken als de bediening houden ze nauwkeurig bij wat overblijft, waarom dat gebeurt en hoe ze dat voortaan kunnen voorkomen. Verse ingrediënten die overblijven komen terecht in andere gerechten. Ook opvallend: ze bestellen dagelijks producten met zo min mogelijk verpakking. Alles om afval terug te dringen. Maar hun duurzame beleid gaat nog veel verder.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/tapas-recyclen

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg