fbpx

Terras 1,25 m2 per gast

Als het zonnetje weer gaat schijnen staan de gasten weer te springen om plaats te nemen op je terras. Hoe moet je deze kostbare vierkante meter alleen optimaal gebruiken. De gemiddelde ruimte die je per gast neemt is afhankelijk van je concept. Het gemiddelde is 1,25m2 per gast. Je zou onderstaande stelregels kunnen handhaven:

1,00 m2
-korte zit zonder armleuningen
-compacte setjes
-kleine tafels
-krukken en statafels

1,50 m2
-royale zit met armleuningen
-comfortabele setjes
-ruimte op tafel
-lounge-sets

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/terras-1-25-m2-per-gast

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg