fbpx

Terras 1,25 m2 per gast

Als het zonnetje weer gaat schijnen staan de gasten weer te springen om plaats te nemen op je terras. Hoe moet je deze kostbare vierkante meter alleen optimaal gebruiken. De gemiddelde ruimte die je per gast neemt is afhankelijk van je concept. Het gemiddelde is 1,25m2 per gast. Je zou onderstaande stelregels kunnen handhaven:

1,00 m2
-korte zit zonder armleuningen
-compacte setjes
-kleine tafels
-krukken en statafels

1,50 m2
-royale zit met armleuningen
-comfortabele setjes
-ruimte op tafel
-lounge-sets

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/terras-1-25-m2-per-gast

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg