fbpx

The Ketchup Project

In Kenia wordt wel 40% van de tomatenoogst weggegooid. Heel erg zonde vinden wij. Dat vinden ook de mensen achter The Ketchup Project. Zij willen boerengemeenschappen in Kenia helpen om verspilling van de oogst tegen te gaan. Zo krijgen de boeren wel 20 keer meer omzet. Dat is een hele hoop!

Samen met sterrenkok Mohsine Korich hebben zij ontdekt dat je van die tomaten heerlijke ketchup kunt maken. Daarnaast wordt er ook nog eens 30% minder suiker aan toegevoegd. Klinkt goed, toch? Ze hebben een crowdfundingcampagne gestart, wij jij – als jij dat wilt – een steentje aan kan bijdragen.

https://social.tippr.nl/the-ketchup-project

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg