fbpx

The Ketchup Project

In Kenia wordt wel 40% van de tomatenoogst weggegooid. Heel erg zonde vinden wij. Dat vinden ook de mensen achter The Ketchup Project. Zij willen boerengemeenschappen in Kenia helpen om verspilling van de oogst tegen te gaan. Zo krijgen de boeren wel 20 keer meer omzet. Dat is een hele hoop!

Samen met sterrenkok Mohsine Korich hebben zij ontdekt dat je van die tomaten heerlijke ketchup kunt maken. Daarnaast wordt er ook nog eens 30% minder suiker aan toegevoegd. Klinkt goed, toch? Ze hebben een crowdfundingcampagne gestart, wij jij – als jij dat wilt – een steentje aan kan bijdragen.

https://social.tippr.nl/the-ketchup-project

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg