fbpx

They see me rollin’

Koolzuur is super duper mega (oké, even rustig aan) belangrijk voor de verfrissende smaak van bier. Probeer daarom zo min mogelijk te rollen met een fust. Het bier laat hierdoor namelijk koolzuur los en dat moeten we niet hebben. Laat bier na vervoer een dag rusten, voordat het fust wordt aangeslagen. Als een biervat leeg is, mag een nieuw vat pas worden aangesloten nadat de leiding met water is doorgespoeld. Dit heeft een economisch voordeel. Als een fust wordt aangesloten op een leiding zonder water, stroomt het bier zo snel door de lege leiding dat de eerste drie tot zes glazen uitsluitend schuim bevatten. Staat de leiding op water, dan worden deze glazen al gewonnen. Dus: probeer niet te rollen met de fust, hoe verleidelijk het ook is. Kweek wat spieren en leg hem gewoon op je schouders.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/they-see-me-rollin

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg