fbpx

Throwback BBB Maastricht 2023

Beurzen zijn inspirerend momenten die jouw horeca TOPPR’s de gelegenheid biedt om te netwerken, kennis op te doen. Hierbij een throwback video van de BBB Maastricht.

Meer inspiratie op maat? Download de TIPPR-app?



TIPPR No Waste Plein op BBB

TIPPR pakt groots uit op beurzen met een eigen themaplein: Het TIPPR No Waste Plein. Hier draait alles om het groeiende bewustzijn rond voedselverspilling, tijdverspilling en geldverspilling. Onze visie bij TIPPR is dat we de horeca willen optimaliseren en verduurzamen door middel van technologie en data. Tijdens beurzen delen we innovatieve oplossingen en praktische tips voor het beheersen van voedselverspilling.

Visie van TIPPR No Waste

De visie van TIPPR, onder het motto “No Waste”, is gefundeerd op drie essentiële pijlers binnen de horecasector: 

  • No time to waste

Tippr begrijpt dat tijd kostbaar is in de horeca. Daarom bieden wij oplossingen die de efficiëntie in de sector verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om geautomatiseerde personeelsplanning, waardoor restauranteigenaren en managers kostbare tijd kunnen besparen bij het organiseren van hun teams. 

  • No food to waste 

Voedselverspilling is een belangrijk probleem in de horeca en TIPPR streeft naar vermindering hierin. Wij geven tips die duurzame praktijken aanmoedigen die verspilling minimaliseren. 

  • No money to waste 

Het vermijden van geldverspilling is van essentieel belang voor horecaondernemers. TIPPR biedt inzichten die restaurateurs helpen met beheer van financiën en het maximaliseren van de winst. 

Het TIPPR No Waste Plein op de BBB 2023

BBB Maastricht 2023

Om foto’s te downloaden, klik hier.

De BBB Maastricht is hét evenement dat volledig in het teken staat van kwaliteit voor de horeca, zowel in Nederland als België. In een informele en gezellige ambiance krijgen bezoekers de unieke kans om te netwerken, hun kennis in de horecasector te verdiepen, en bovenal, geïnspireerd te raken.

Het bijwonen een beurs biedt jou de kans om jouw personeel net zo te behandelen als Dennis van den Beld. Het biedt tal van waardevolle kansen om jezelf, jouw team en jouw horecazaak te versterken en te laten groeien. 

Als je wilt weten hoe TIPPR in 2022de BBB beleefde, nodig ik je uit om naar onze Throwback-video te kijken.

Throwback BBB 2022

Social area – No Waste plein

Daarnaast vinden we bij TIPPR het belangrijk om horecamedewerkers die uitblinken in hun werk te waarderen. Daarom hebben we de TOPPR’s bij TIPPR geïntroduceerd. Elke maand zetten we een horecamedewerker in het zonnetje die buitengewone inzet toont in zijn of haar werk. Op de BBB doen we dat ook met een speciale Social Media Sharing Box, waar je de kans krijgt om een foto te maken met de TOPPR’s van jouw zaak.

De BBB is een uitstekende gelegenheid om je personeel actief te betrekken in dit proces. Op de beurs krijgt jouw team de kans om zich te inspireren. Medewerkers hebben vaak een frisse kijk op zaken en kunnen nieuwe inzichten bieden. Het delen van kennis en ervaringen draagt bij aan groei en innovatie.

Als VIP naar BBB Maastricht

Wil jij de BBB van Maastricht bijwonen? Dat kan met de gratis VIP-kaarten die TIPPR nu aanbiedt. Meld je gratis aan als exclusieve Horeca (VIP) Ambassadeur en geniet van voordelen zoals snellere toegang, nabij de hoofdentree parkeren en exclusieve toegang tot de speciale BBB Ambassadeurs lounge. Hier word je verwelkomd met een hapje en een drankje, terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht over de beursvloer.

No Waste Partners

Wie kun je allemaal vinden op het TIPPR No Waste Plein? TIPPR heeft verschillende partners meegenomen naar dit plein, die hun producten en diensten presenteren met een focus op het minimaliseren van voedselverspilling, tijdverspilling en geldverspilling. 

Horeko: Een vooruitstrevende tool die diensten biedt zoals online roosters, kostprijsberekening en keukenorganisatie, inclusief HACCP-registratie.

Oatly: Een duurzame partner gespecialiseerd in alternatieven voor zuivelproducten gemaakt van haver. Ze introduceren ook hun nieuwe soft serve, die je kunt proeven tijdens de BBB.

Kolibrie: Een specialist op het gebied van payroll in de horeca, die ook diensten aanbiedt zoals salarisadministratie en HRM.

Strobbo: Een handige app die flexibele personeelsplanning mogelijk maakt, samen met automatische payrolling om horecaondernemers te ontzorgen.

De Rotterdamsche Oude: Producent van ambachtelijke Rotterdamse kazen met een unieke smaak en karakter. Daarnaast hebben zij hun logistiek volledig duurzaam ingericht, waardoor zij een interessante no waste partner zijn. 

Water Concepts: Ontwikkelaar en producent van een uitgebreid assortiment non-alcoholische dranken met behulp van de nieuwste ecologische ontwikkelingen en trends.

Lantmännen Unibake: Een grote bakkerijgroep die actief is in meer dan 20 Europese landen, met een breed scala aan bake-off producten, waaronder PLUS stokbroden. Deze stokbroden kunnen binnen 5 minuten worden afgebakken, waardoor ze 4 tot 6 keer sneller op tafel staan dan traditionele stokbroden. Een geweldige manier om tijd, energie en geld te besparen.

2Wine: Een wijnproducent die wijn aanbiedt in blikverpakkingen. Deze keuze voor blik als verpakkingsmateriaal draagt bij aan duurzaamheid. In tegenstelling tot glas, dat na verloop van tijd aan kwaliteit kan inboeten, behoudt blik zijn kwaliteit goed en biedt het uitstekende recyclingsmogelijkheden. Bovendien wordt wijnverspilling verminderd, aangezien elk blikje precies genoeg wijn bevat voor twee glazen, waardoor je niet verplicht bent een volledige fles te openen.

Praktische informatie

Het TIPPR No Waste Plein is eenvoudig te vinden op de beurs. Zodra je door de hoofdingang binnenkomt, sla je direct linksaf. Je vindt ons op de hoek van de bruisende pubstraat. TIPPR heeft hier een oase gecreëerd waar je onder het genot van een drankje en de muziek van een gezellige DJ geïnspireerd kunt raken en kunt netwerken met onze partners die zich inzetten tegen voedselverspilling.

Plattegrond BBB Maastricht 2023

Openingstijden

  • Maandag 9 oktober: 11:00 – 18:00
  • Dinsdag 10 oktober: 11:00 – 18:00
  • Woensdag 11 oktober: 11:00 – 17:00

Adres

  • MECC Maastricht (hoofdingang)
  • Forum 100, 6229 GV Maastricht

Content credits: Saisonnier

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app! Als VIP naar de BBB Maastricht? Aanmelding kan ook in de app!

Download de TIPPR-app

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg