fbpx

TIP: Het leed dat vershoudfolie wikkelen heet

Het went ook nooit. Of je nou in de keuken staat of achter de bar, een product inpakken met vershoudfolie blijft een klus die menig mens tot grote frustraties leidt. Natuurlijk kun je een foliehouder aanschaffen, waarbij de rol op zijn plaats blijft. Maar zelfs dan is je afgescheurde stuk niet altijd even bruikbaar. Zodra je eindelijk een netjes stuk hebt afgescheurd, plakt het hele zooitje weer aan elkaar en kun je er niet heel veel meer mee. Na drie keer proberen neem je maar genoegen met een losse stukjes folie over elkaar te plakken. Om dan nog maar te zwijgen over het feit dat de folie niet blijft plakken aan de plastic kom.

We hebben dé oplossing voor je! Door de rol vershoudfolie in de koelkast te bewaren is de folie een stuk kouder en vele malen makkelijker te controleren. Daarnaast geven we je als tip mee om de randen van bijvoorbeeld je kom/bak even nat te maken. Hierdoor blijft de folie beter plakken.

Bron: favorflav.com

https://social.tippr.nl/tip-het-leed-dat-vershoudfolie-wikkelen-heet

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg