fbpx

TIP: Het leed dat vershoudfolie wikkelen heet

Het went ook nooit. Of je nou in de keuken staat of achter de bar, een product inpakken met vershoudfolie blijft een klus die menig mens tot grote frustraties leidt. Natuurlijk kun je een foliehouder aanschaffen, waarbij de rol op zijn plaats blijft. Maar zelfs dan is je afgescheurde stuk niet altijd even bruikbaar. Zodra je eindelijk een netjes stuk hebt afgescheurd, plakt het hele zooitje weer aan elkaar en kun je er niet heel veel meer mee. Na drie keer proberen neem je maar genoegen met een losse stukjes folie over elkaar te plakken. Om dan nog maar te zwijgen over het feit dat de folie niet blijft plakken aan de plastic kom.

We hebben dé oplossing voor je! Door de rol vershoudfolie in de koelkast te bewaren is de folie een stuk kouder en vele malen makkelijker te controleren. Daarnaast geven we je als tip mee om de randen van bijvoorbeeld je kom/bak even nat te maken. Hierdoor blijft de folie beter plakken.

Bron: favorflav.com

https://social.tippr.nl/tip-het-leed-dat-vershoudfolie-wikkelen-heet

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg