fbpx

TIPS: Basic vriezertips

TIP 1: Zorg dat de ventilatie vrij is in de vriezer. Probeer dus geen eten te plaatsen tegen de ventilator, want anders wordt er minder efficiënt gekoeld.

TIP 2: Het beste is om vlees vacuüm te verpakken. Mocht dat niet binnen je bereik liggen dan kun je het vlees ook goed in folie verpakken, gevolg door een paar lagen vershoudfolie.

TIP 3: Vries het plat. Brede, platte vormen vriezen sneller en kunnen efficiënter opgeslagen worden in de vriezer dan grote, onhandig gevormde objecten. Zo wordt het ook nog eens sneller bevroren.

https://social.tippr.nl/tips-basic-vriezertips

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg