fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 1: Extra loonkosten op de brutoloonsom
Door goed je loonkosten te berekenen, kun je al gauw zien of je aan de gemiddelde norm voldoet (40%-60%). Loonkosten bedragen natuurlijk meer dan alleen het brutosalaris van je personeel. Om dus een beter en eerlijker beeld te krijgen van je totale personeelskosten, kun je bijvoorbeeld 30% extra loonkosten mee bovenop de brutoloonsom rekenen.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg