fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 2: Stijging loonsom
Vergeet er geen rekening mee te houden dat de loonsom elk jaar stijgt. Je medewerkers vieren natuurlijk ook ieder jaar hun verjaardag en hebben dan recht op een hoger uurloon, ook kan het loon van personeel stijgen bij goed functioneren. Kijk dus hoe je de omzet mee kunt laten stijgen, zodat dit niet in je nadeel gaat werken.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-2

Laatste artikelen

Waarom een dinner show in de horeca?

Wat is een dinner show?Een dinner show is een avondvullend concept waarbij een diner wordt gecombineerd met entertainment, zoals live muziek, cabaret, theater of...

Alles-in-één horeca POS-systemen, kassasysteem en meer!

POS-systemen: meer dan alleen een kassaDe basis van elke horecazaak is de kassa. Maar de moderne kassa is allang geen losse lade meer: steeds...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg