fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 2: Stijging loonsom
Vergeet er geen rekening mee te houden dat de loonsom elk jaar stijgt. Je medewerkers vieren natuurlijk ook ieder jaar hun verjaardag en hebben dan recht op een hoger uurloon, ook kan het loon van personeel stijgen bij goed functioneren. Kijk dus hoe je de omzet mee kunt laten stijgen, zodat dit niet in je nadeel gaat werken.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-2

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg