fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 3: Check de loonkosten aan het begin van de maand
De meeste ondernemers checken pas aan het einde van de maand hoeveel zij kwijt waren aan personeelskosten. Hier kun je helaas dan niets meer aan veranderen. Daarom is het wellicht handig om van tevoren rekening te houden met de verwachte loonkosten van de komende maand. Een goede voorbereiding is het halve werk.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-3

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg