fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 6:
Reken de loonkosten en omzet eens per afdeling uit! Zo kun je goed zien hoe elke afdeling presteert. Ook zie je zo sneller een positieve of negatieve trend binnen jouw zaak. Misschien haalt de “afdeling” bediening met minder kosten meer omzet op dan het keukenpersoneel.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-6

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg