fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 1: Extra loonkosten op de brutoloonsom
Door goed je loonkosten te berekenen, kun je al gauw zien of je aan de gemiddelde norm voldoet (40%-60%). Loonkosten bedragen natuurlijk meer dan alleen het brutosalaris van je personeel. Om dus een beter en eerlijker beeld te krijgen van je totale personeelskosten, kun je bijvoorbeeld 30% extra loonkosten mee bovenop de brutoloonsom rekenen.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten

Laatste artikelen

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg