fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 1: Extra loonkosten op de brutoloonsom
Door goed je loonkosten te berekenen, kun je al gauw zien of je aan de gemiddelde norm voldoet (40%-60%). Loonkosten bedragen natuurlijk meer dan alleen het brutosalaris van je personeel. Om dus een beter en eerlijker beeld te krijgen van je totale personeelskosten, kun je bijvoorbeeld 30% extra loonkosten mee bovenop de brutoloonsom rekenen.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg