fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 1: Extra loonkosten op de brutoloonsom
Door goed je loonkosten te berekenen, kun je al gauw zien of je aan de gemiddelde norm voldoet (40%-60%). Loonkosten bedragen natuurlijk meer dan alleen het brutosalaris van je personeel. Om dus een beter en eerlijker beeld te krijgen van je totale personeelskosten, kun je bijvoorbeeld 30% extra loonkosten mee bovenop de brutoloonsom rekenen.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg