fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 1: Extra loonkosten op de brutoloonsom
Door goed je loonkosten te berekenen, kun je al gauw zien of je aan de gemiddelde norm voldoet (40%-60%). Loonkosten bedragen natuurlijk meer dan alleen het brutosalaris van je personeel. Om dus een beter en eerlijker beeld te krijgen van je totale personeelskosten, kun je bijvoorbeeld 30% extra loonkosten mee bovenop de brutoloonsom rekenen.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg