fbpx

TIPS: De juiste vorm met 3D printen

De 3D-printer is op zichzelf al een magisch gegeven. We leven in de moderne tijd en worden alsmaar verrast met nieuwe uitvindingen. Het was te verwachten dat de 3D-printer zich nu ook in de voedselindustrie ging nestelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor de tips.

TIP 1: Fine line drawing
Kies voor vormen die je juist niet zo goed met de hand of een mal kunt maken. Of vormen die je met de hand nooit zo strak krijgt. Wees creatief en laat je innerlijke ocd’er zijn werk maar doen.

TIP 2: Laat het niet haperen
Je ‘gerecht’ gaat in een soort van inktpatroon en door een pipetje wordt de massa geprint. Deze pipetjes zijn er in verschillende groottes. Stukjes in de massa en lucht zijn uit den boze, dan hapert de printer. Zorg ervoor dat je een goeie massa hebt, zodat je de juiste vorm krijgt!

Foto credit: materia.nl

https://social.tippr.nl/tips-de-juiste-vorm-met-3d-printen

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg