fbpx

TIPS: De perfecte wijnkaart

Waar alle sommeliers het over eens zijn, is dat de wijnkaart moet passen bij het restaurant. Hoe zorg je er nu voor dat dit ook helemaal matcht? Wij vonden een aantal tips

TIP 1. Zorg ervoor dat de wijnkaart bij het restaurant en de keuken past. Selecteer zes tot tien rode en witte wijnen. Wissel per seizoen, of zo vaak de kaart wisselt.
TIP 2. Selecteer één of twee leveranciers die breedte en diepte in het assortiment hebben (veel landen en gebieden).
TIP 3. Schenk alles ook per glas. De waste van per glas schenken is minimaal en leidt altijd tot een hogere wijnomzet.

Bron: Foodbrigade / Foto: Joss MC Kinley

https://social.tippr.nl/tips-de-perfecte-wijnkaart

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg