fbpx

TIPS: Dress up de oester

Je moet er van houden, de cadeautjes uit de zee. Maar voor diegene die het eten van oesters kunnen vergelijken met engeltjes die over je tong piesen, hebben we hier wat lekkere tips voor de dressing.

• Fresh but spicy: De uitspraak ‘less is more’ gaat zeker op voor de oester. Behoudt de ultieme smaak van de oester door enkel een beetje citroensap toe te voegen. Om het een beetje pittiger te maken is een scheutje tabasco perfect.
• Classic style: Een klassieker wat betreft oesterdressing is de rode-wijnazijn met sjalotjes. Meng drie eetlepels rode-wijnazijn met een fijngesneden sjalotje. Serveer de dressing op een apart klein schaaltje met een lepeltje naast de oesters, zo kunnen gasten zelf de hoeveelheid doseren.
• Asian style: Een lekkere Aziatische dressing is eentje van soyasaus. Meng drie eetlepels soyasaus met limoensap en wat gehakte bosuitjes. Door hier nog wat Spaanse peper en fijngehakte gember aan toe te voegen maak je de dressing helemaal af.

Bron: culy

https://social.tippr.nl/tips-dress-up-de-oester

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg