fbpx

TIPS: Goede match tussen wijn en importeurs

Alle sommeliers stellen dat je eigenlijk niet met één leverancier zaken kunt doen, maar om een goede balans te vinden met het aantal importeurs is soms nog lastig. Vandaar een aantal tips op een rij:

TIP 1: Werk met meerdere importeurs om een goede spreiding te hebben.

TIP 2: Zorg dat je niet teveel importeurs hebt: maximaal vijf bij een gastronomische zaak.

TIP 3: Heb je een eetcafé, kies dan één of twee leveranciers die zowel een breed als een diep assortiment hebben. Zo kun je de gasten steeds wat speciaals op wijngebied bieden.

TIP 4: Zorg ervoor dat je een importeur kiest die ook wat flexibeler is.

Bron: Foodbrigade / Foto: Athayde Label Design by António Queirós Design

https://social.tippr.nl/tips-goede-match-tussen-wijn-en-importeurs

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg