fbpx

TIPS: Goede match tussen wijn en importeurs

Alle sommeliers stellen dat je eigenlijk niet met één leverancier zaken kunt doen, maar om een goede balans te vinden met het aantal importeurs is soms nog lastig. Vandaar een aantal tips op een rij:

TIP 1: Werk met meerdere importeurs om een goede spreiding te hebben.

TIP 2: Zorg dat je niet teveel importeurs hebt: maximaal vijf bij een gastronomische zaak.

TIP 3: Heb je een eetcafé, kies dan één of twee leveranciers die zowel een breed als een diep assortiment hebben. Zo kun je de gasten steeds wat speciaals op wijngebied bieden.

TIP 4: Zorg ervoor dat je een importeur kiest die ook wat flexibeler is.

Bron: Foodbrigade / Foto: Athayde Label Design by António Queirós Design

https://social.tippr.nl/tips-goede-match-tussen-wijn-en-importeurs

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg