fbpx

TIPS: Haal het beste uit je restaurantwebsite (2)

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen. Een bedrijf zonder website. Dat geld ook voor de horecrabedrijven. Je hebt voor je restaurant een mooie website laten bouwen, maar hoe kun je er nou zelf voor zorgen hier het beste uit te halen? Met onderstaande tips kom je al een heel eind.

Korte berichten doen het altijd goed op een website. Dan kun je denken aan een recept of een review. Als je die af en toe afwisselt met een langere blog sla je drie vliegen in één klap: je geeft de bezoeker meer waardevolle informatie, je kunt je specialisme op horecagebied kwijt en in Google scoor je ook lekker! Let wel op, want langere teksten kunnen snel saai worden. Zinnen zonder komma’s en teksten zonder tussenkopjes laten de lezer in ademnood komen! Zorg daarom voor visuele aantrekkelijkheid. Gebruik kopjes, afbeeldingen, video’s, streamers en opsommingen om te blijven boeien.

Een website is als een huwelijk. Dat klinkt gek maar is ergens de waarheid. Als je een website hebt, moet je eraan blijven werken. Net zoals aan een huwelijk! Wanneer je geen nieuwe content plaatst en de techniek achter je website nooit update, dan is deze gedoemd te mislukken. Nieuwe teksten, afbeeldingen en video’s zorgen ervoor dat je website interessant blijft voor Google en bezoekers. Updates beschermen je website tegen online inbrekers en zorgen dat je website compatibel blijft met de online vernieuwingen. Een website stelt niets voor zonder jouw aandacht. Werk er dus aan!

Bron: pocketmenu.nl

https://social.tippr.nl/tips-haal-het-beste-uit-je-restaurantwebsite-2

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg