fbpx

TIPS: Menukaarten

Ook wat betreft het design is er vaak genoeg te verbeteren. Steeds vaker zien we ook menukaarten die met behulp van leveranciers gemaakt worden. Misschien een tikkie goedkoper, maar niet altijd op een lijn met de sfeer van het bedrijf? De menukaart is een verlengstuk van jouw bedrijf, gebruik het dan ook om jouw verhaal te vertellen. Gasten kijken hier lang en veel naar dus zorg ervoor dat deze helemaal in orde en naar jouw wens is.

https://social.tippr.nl/tips-menukaarten-3

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg