Ook wat betreft het design is er vaak genoeg te verbeteren. Steeds vaker zien we ook menukaarten die met behulp van leveranciers gemaakt worden. Misschien een tikkie goedkoper, maar niet altijd op een lijn met de sfeer van het bedrijf? De menukaart is een verlengstuk van jouw bedrijf, gebruik het dan ook om jouw verhaal te vertellen. Gasten kijken hier lang en veel naar dus zorg ervoor dat deze helemaal in orde en naar jouw wens is.
TIPS: Menukaarten
https://social.tippr.nl/tips-menukaarten-3
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.