Ook wat betreft het design is er vaak genoeg te verbeteren. Steeds vaker zien we ook menukaarten die met behulp van leveranciers gemaakt worden. Misschien een tikkie goedkoper, maar niet altijd op een lijn met de sfeer van het bedrijf? De menukaart is een verlengstuk van jouw bedrijf, gebruik het dan ook om jouw verhaal te vertellen. Gasten kijken hier lang en veel naar dus zorg ervoor dat deze helemaal in orde en naar jouw wens is.
TIPS: Menukaarten
https://social.tippr.nl/tips-menukaarten-3
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.