fbpx

TIPS: Menukaarten

Naast heerlijk eten, is de hygiëne in de rest van de bar of het restaurant ook erg belangrijk. Wat je vaak tegenkomt op menukaarten zijn vingerafdrukken, vlekken, versleten randen, enzovoort. Sommige menukaarten worden niet echt gezien als het visitekaartje van het bedrijf. De gast zit relatief lang met de kaart in de hand en bekijkt deze grondig. Een goed verzorgde, professionele kaart zegt veel over (de rest van) jouw restaurant. Elke dag een kleine controle en een doekje eroverheen zorgt er voor dat ook dit aspect in jouw zaak weer spik en span is voor de gast!

https://social.tippr.nl/tips-menukaarten

Laatste artikelen

Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!

Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg