fbpx

TIPS: Menukaarten

Naast heerlijk eten, is de hygiëne in de rest van de bar of het restaurant ook erg belangrijk. Wat je vaak tegenkomt op menukaarten zijn vingerafdrukken, vlekken, versleten randen, enzovoort. Sommige menukaarten worden niet echt gezien als het visitekaartje van het bedrijf. De gast zit relatief lang met de kaart in de hand en bekijkt deze grondig. Een goed verzorgde, professionele kaart zegt veel over (de rest van) jouw restaurant. Elke dag een kleine controle en een doekje eroverheen zorgt er voor dat ook dit aspect in jouw zaak weer spik en span is voor de gast!

https://social.tippr.nl/tips-menukaarten

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg