Naast heerlijk eten, is de hygiëne in de rest van de bar of het restaurant ook erg belangrijk. Wat je vaak tegenkomt op menukaarten zijn vingerafdrukken, vlekken, versleten randen, enzovoort. Sommige menukaarten worden niet echt gezien als het visitekaartje van het bedrijf. De gast zit relatief lang met de kaart in de hand en bekijkt deze grondig. Een goed verzorgde, professionele kaart zegt veel over (de rest van) jouw restaurant. Elke dag een kleine controle en een doekje eroverheen zorgt er voor dat ook dit aspect in jouw zaak weer spik en span is voor de gast!
TIPS: Menukaarten
https://social.tippr.nl/tips-menukaarten
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.