fbpx

TIPS: Richtlijnen voor jou en het personeel (2)

Jouw personeel en jij moeten natuurlijk zo stevig staan als een rots. Samen zorgen jullie ervoor dat het bedrijf naar een hoger level wordt getild en dat de gasten blijven komen. Hoe zorg je er nu voor dat dit alles ook goed verloopt?

TIP 1: Stop met de onbelangrijke whatsapp-groepjes en val je medewerkers niet lastig op hun vrije dag! Niemand zit te wachten op berichten op zijn of haar vrije dag.

TIP 2: Betaal niet wat je (van een eeuwenoude cao) moet betalen maar wat je zelf een goed bedrag vindt voor dat werk.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-richtlijnen-voor-jou-en-het-personeel-2

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg