fbpx

TIPS: Richtlijnen voor jou en het personeel (3)

Jouw personeel en jij moeten natuurlijk zo stevig staan als een rots. Samen zorgen jullie ervoor dat het bedrijf naar een hoger level wordt getild en dat de gasten blijven komen. Hoe zorg je er nu voor dat dit alles ook goed verloopt?

TIP 1: Wees je er iedere dag van bewust dat medewerkers de belangrijkste factor zijn van de beleving van de gast en vaak veel belangrijker dan assortiment en concept. Een onaardige medewerker zal ervoor zorgen dat een gast niet meer terugkomt.

TIP 2: Medewerkers loon geven is niet voldoende, daarmee koop je alleen aanwezigheid. Geef ze ook de aandacht die ze verdienen en je zult het terug zien in hun inzet.

TIP 3: Je leert je mensen het meeste voor of na werktijd. Met mensen samen eten is de beste manier om een team te binden.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-richtlijnen-voor-jou-en-het-personeel-3

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg