fbpx

TIPS: Richtlijnen voor jou en het personeel (3)

Jouw personeel en jij moeten natuurlijk zo stevig staan als een rots. Samen zorgen jullie ervoor dat het bedrijf naar een hoger level wordt getild en dat de gasten blijven komen. Hoe zorg je er nu voor dat dit alles ook goed verloopt?

TIP 1: Wees je er iedere dag van bewust dat medewerkers de belangrijkste factor zijn van de beleving van de gast en vaak veel belangrijker dan assortiment en concept. Een onaardige medewerker zal ervoor zorgen dat een gast niet meer terugkomt.

TIP 2: Medewerkers loon geven is niet voldoende, daarmee koop je alleen aanwezigheid. Geef ze ook de aandacht die ze verdienen en je zult het terug zien in hun inzet.

TIP 3: Je leert je mensen het meeste voor of na werktijd. Met mensen samen eten is de beste manier om een team te binden.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-richtlijnen-voor-jou-en-het-personeel-3

Laatste artikelen

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk te worden dat de aandacht van gasten...

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg