fbpx

TIPS: Tafeltje dekje

Als gastheer of -vrouw wordt er van je verwacht dat je weet hoe de tafel gedekt moet zijn. Daarom een kleine verzameling tips, om de tafel perfect te dekken.

TIP 1: De vorken liggen links, en de messen rechts van het bord. De lepels liggen rechts van het mes. (maar dat wist je natuurlijk al)

TIP 2: Het bestek leg je van buiten naar binnen neer. Dat wil zeggen, serveer je als eerst soep, dan ligt de soeplepel aan de buitenkant van het bestek.

TIP 3: Het servet leg je links van het bord, onder de vorken, of op het onderbord.

Bron: Wat je als Gastvrouw moet weten – 313 tips en adviezen voor moeiteloos entertainen van Susan Spungen via ELLE Eten

https://social.tippr.nl/tips-tafeltje-dekje

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg