fbpx

TIPS: Tafeltje dekje

Als gastheer of -vrouw wordt er van je verwacht dat je weet hoe de tafel gedekt moet zijn. Daarom een kleine verzameling tips, om de tafel perfect te dekken.

TIP 1: De vorken liggen links, en de messen rechts van het bord. De lepels liggen rechts van het mes. (maar dat wist je natuurlijk al)

TIP 2: Het bestek leg je van buiten naar binnen neer. Dat wil zeggen, serveer je als eerst soep, dan ligt de soeplepel aan de buitenkant van het bestek.

TIP 3: Het servet leg je links van het bord, onder de vorken, of op het onderbord.

Bron: Wat je als Gastvrouw moet weten – 313 tips en adviezen voor moeiteloos entertainen van Susan Spungen via ELLE Eten

https://social.tippr.nl/tips-tafeltje-dekje

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg