fbpx

TIPS: Werken met uurloners

Het managen van uurloners kan soms een ontzettend karwei zijn. Je stuit wel altijd op een paar onhandigheden en dat zorgt dat weer voor de overbodige stress. Hieronder een aantal tips om het managen wat soepeler te laten verlopen.

TIP 1. Go online!
Maak het rooster niet lastiger dan dat het is. Een rooster op papiertje dat ergens in het restaurant hangt, is niet zo super handig. Medewerkers zien diensten over het hoofd en bij wijzigen is er geen overzicht meer. Maak daarom een online rooster waar iedereen altijd bij kan.

5. Plan niet te vaak dezelfde medewerkers in
Probeer uurloners niet te veel dagen achter elkaar in te roosteren, wissel ze af met elkaar en houd de dagen dat ze werken in de gaten. Houd ook rekening welke medewerkers sluiten en openen. Het plannen van werknemers om een ??avond te sluiten en de volgende ochtend weer te openen leidt tot uitgebrande medewerkers.

6. Betrek je werknemers bij alles, ook de uurloners en parttimers
Zorg dat je tijd doorbrengt met je medewerkers, leer ze kennen en vraag aan ze wat jij als manager kan doen om hun gelukkig te maken. Op deze manier vergroot je niet alleen de werknemerstevredenheid, maar zorg je ook voor een hogere omzet en kostenbesparing.

Bron: L1NDA

https://social.tippr.nl/tips-werken-met-uurloners

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Serveer zelfgemaakte ijsthee

Fleur de Café Steel de show op het terras met zelfgemaakte ijsthee. Dit is een totaal andere manier van ijsthee schenken!Zelfgemaakte ijsthee maak je met...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg