fbpx

TIPS: Winst met getallen

TIP 1: Inslag is maximaal 30% van je verkoopprijs
Houdt in de keuken al rekening met je brutowinstmarge

TIP 2: Personeel kost maximaal 28% van je omzet
Zorg dat het niet meer dan 30% gaat worden, want die kan je winst tegenhouden.

TIP 3: Huisvesting kost maximaal 8% van je omzet
Laat de huurkosten niet boven de 10% uitkomen.

https://social.tippr.nl/tips-winst-met-getallen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg