fbpx

TIPS: Winst met getallen

TIP 1: Inslag is maximaal 30% van je verkoopprijs
Houdt in de keuken al rekening met je brutowinstmarge

TIP 2: Personeel kost maximaal 28% van je omzet
Zorg dat het niet meer dan 30% gaat worden, want die kan je winst tegenhouden.

TIP 3: Huisvesting kost maximaal 8% van je omzet
Laat de huurkosten niet boven de 10% uitkomen.

https://social.tippr.nl/tips-winst-met-getallen

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg