fbpx

TIPS: Winst met getallen

TIP 1: Inslag is maximaal 30% van je verkoopprijs
Houdt in de keuken al rekening met je brutowinstmarge

TIP 2: Personeel kost maximaal 28% van je omzet
Zorg dat het niet meer dan 30% gaat worden, want die kan je winst tegenhouden.

TIP 3: Huisvesting kost maximaal 8% van je omzet
Laat de huurkosten niet boven de 10% uitkomen.

https://social.tippr.nl/tips-winst-met-getallen

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg