fbpx

TIPS: Winst met getallen

TIP 1: Inslag is maximaal 30% van je verkoopprijs
Houdt in de keuken al rekening met je brutowinstmarge

TIP 2: Personeel kost maximaal 28% van je omzet
Zorg dat het niet meer dan 30% gaat worden, want die kan je winst tegenhouden.

TIP 3: Huisvesting kost maximaal 8% van je omzet
Laat de huurkosten niet boven de 10% uitkomen.

https://social.tippr.nl/tips-winst-met-getallen

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg