fbpx

Tomatenwater

Het is licht, fris en past helemaal bij de zomer: tomatenwater. Eigenlijk bestaat het voornamelijk uit het vocht dat je opvangt van tomaten, maar soms worden er wat extra smaakmakers toegevoegd. Allen deze heldere vloeistof staat van zichzelf al bol van de umami, dus heeft het niet zo veel extra smaakmakers nodig.

Verzamel de wateroverblijfselen van de tomaten en stop ze in een diepvrieszak. Zodra de zak vol is laat je de inhoud een paar uur ontdooien en uitlekken boven een kom.

Perfect om te serveren bij een stukje vis of een coquille.

https://social.tippr.nl/tomatenwater

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg