fbpx

Tomatenwater

Het is licht, fris en past helemaal bij de zomer: tomatenwater. Eigenlijk bestaat het voornamelijk uit het vocht dat je opvangt van tomaten, maar soms worden er wat extra smaakmakers toegevoegd. Allen deze heldere vloeistof staat van zichzelf al bol van de umami, dus heeft het niet zo veel extra smaakmakers nodig.

Verzamel de wateroverblijfselen van de tomaten en stop ze in een diepvrieszak. Zodra de zak vol is laat je de inhoud een paar uur ontdooien en uitlekken boven een kom.

Perfect om te serveren bij een stukje vis of een coquille.

https://social.tippr.nl/tomatenwater

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg