fbpx

Tomatenwater

Het is licht, fris en past helemaal bij de zomer: tomatenwater. Eigenlijk bestaat het voornamelijk uit het vocht dat je opvangt van tomaten, maar soms worden er wat extra smaakmakers toegevoegd. Allen deze heldere vloeistof staat van zichzelf al bol van de umami, dus heeft het niet zo veel extra smaakmakers nodig.

Verzamel de wateroverblijfselen van de tomaten en stop ze in een diepvrieszak. Zodra de zak vol is laat je de inhoud een paar uur ontdooien en uitlekken boven een kom.

Perfect om te serveren bij een stukje vis of een coquille.

https://social.tippr.nl/tomatenwater

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg