Bij uitbreiden denkt men snel aan een extra locatie of extra ruimte creëren, maar je kunt ook op andere manieren uitbreiden. Het zou immers zonde zijn dat, wanneer jouw concept aanslaat, je het niet verder uitrolt. Uitbreiden kan namelijk ook door middel van een boek! Een kookboek, handleiding, bijbel van al jouw gerechten. Don’t worry: gasten blijven natuurlijk wel terugkomen. Het is juist tof om hen een kijkje in jouw brein en jouw passie te geven! Het uitbreiden betekent dus niet dat je een extra locatie moet openen; je kunt ook een boek schrijven over jouw zaak met al je bijzondere gerechten erin. Constante kwaliteit is heel erg belangrijk, zeker als je een concept wil door ontwikkelen.
Uitbreiden zonder extra ruimte
https://social.tippr.nl/uitbreiden-zonder-extra-ruimte
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.